KOMFORNE ZONE - SPECIJALNI DODACI

Stopalo ima dva svoda - uzdužni i poprečni. Uzdužni svod tvore unutarnji i vanjski uzdužni luk, dok poprečni svod tvore prednji i stražnji poprečni luk. Uporišna točka stopala straga je tuber kalkaneusa (petna kost), a sprijeda ga pri stajanju čine glavice 1. i 5. metatarzalne kosti. Omjer opterećenja iznosi 1:2:3 s najvećim opterećenjem na 1. metatarzalnoj kosti.


Osnovna funkcija ortopedskog uloška je dovesti u ravnotežu uzdužni i poprečni svod stopala na osnovu uzetog utiska stopala na jedan od uobičajenih načina ili putem kompjuterske platforme za analizu hoda ili putem pjene za otisak.


Kao i kod bilo kojeg drugog proizvoda i ortopedski uložak postoji u osnovnoj izvedbi ili u izvedbi sa komfornim zonama kao što su mekše područje ispod metatarzalnih kostiju, pete i sl.


Jedna smo od rijetkih firmi koja zna i može izvesti i proizvesti ortopedski uložak sa komfornim zonama u vidu određenih dodatak od specijalnih materijala i na to smo vrlo ponosni. Možemo reći da imamo know-how kao malo tko na osnovu više od 50 godina aktivnog iskustva u izradi i proizvodnji ortopedskih uložaka.
Dovoljno za nas govori baza od preko 10.000 korisnika koji su nam dali povjerenje da brinemo o njihovim stopalima.
Naravno to povećava i sami trošak proizvodnje jer je svaki par ortopedskog uloška individualno izrađen I u trenutku specijalnih proizvodnih procesa broj zahvata na ortopedskom se poveća i 5x u odnosu na osnovni model.
Do nedavno smo trošak specijalnih dodataka uzimali na nas ali to više zahvaljujući globalnom rastu svih cijena više nismo u mogućnosti.

NAPOMENA!!!
Specijalni dodaci ne uvećavaju cijenu osnovnog modela i izrađuju se isključivo po želji korisnika.

© Copyright mojastopala